torsdag 12 juni 2014

Dag sju

Idag är det inte bara vi som bygger idéträdgårdarna som har svingat vår hammare. Även Tor har varit i full gång mest hela dagen med sin Mjölner och bjudit på både blixtrande ljusshow och öronbedövande åskmuller. Men så är det ju också, lämpligt nog, Tors-dag idag.

Men det har inte varit busväder hela dagen. Solen har, sin vana trogen, besökt oss idag också. Regnjackor och tröjor åker på och av om vartannat mellan åskskurar och solsken. En typisk svensk sommar, skulle nog många kalla det.

Läget är fortfarande relativt stabilt, även om det börjar kännas av lite i premiärnerverna. Det är trots allt bara tre dagar kvar att arbeta med projektet, dag fyra ägnar vi åt finputsning och finish (förhoppningsvis) och så invigning såklart!

Runt om i skolorna sjunger man i dessa dagar "Den blomstertid nu kommer". Den blomstertid kommer även till oss i våra trädgårdar. Idag kom planteringsjord från Enköpings kommun och jag kunde nästan höra våra växter klappa händer och busvissla inför stundande plantering. En del plantor har tappert väntat länge på bättre tider, men snart.... snart är det dags att få sträcka ut sig och befria rötterna i lucker jord. Snart är det dags att smycka våra trädgårdar med -lust och fägring stor.
Release me!!

Eva-Lena skakar galler

Himlen ändrar hastigt färg

Oz-gänget fixar åt Robin Hood

Stickbeskrivning lämnas ut vid förfrågan
Ovädret rullar in
Ny medlem i idéträdgårdarna, han är lite blyg och vill helst inte vara med på bild.
Emma kör med forehand-fattning på skyffeln
Robin Hood pysslar utanför och innanför staketet


Det är lite dåligt med bidrag till fotogalleriet idag, men kombinationen av jordiga händer, ständiga åskskurar och fippel med kameran är ingen bra kombination. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda, den som väntar på något gott....


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar