fredag 13 juni 2014

Dag åtta

Fredag den 13:e. Jag hade missat det helt, fram tills för några minuter sedan. Det borde innebära att det för egen del inte är någon olycksdag. Har man helt missat den så är det väl som vilken annan dag som helst. Men det är allt annat än vilken dag som helst. Det är dag ÅTTA i bygget. Det börjar hetta till nu.

Nu har vi kommit till en punkt där man mer stämmer av hur mycket man har kvar att göra, istället för att fundera på hur mycket som ska göras... Låter lite knasigt, men det är som att veta hur mycket jobb det är kvar, utan att vara helt säker på hur lång tid man behöver för att genomföra det. Förutsättningarna finns, men räcker tiden till....

Jo, nog börjar det hetta till allt. Men det är fortfarande väldigt roligt och jag vet att alla grupper fortfarande pratar med varandra, och ingen har hittills sagt upp bekantskapen med någon. ;-)

Skämt å sidor, en sån här uppgift tar fram det bästa- och det sämsta i en. Det gäller att man kör med öppna kort och hela tiden vågar räta ut eventuella missförstånd eller oskiljaktigheter. Vi är alla olika, med olika stressfaktor och olika ambitionsnivå. Att gå runt och grubbla eller irritera sig gynnar ingen. Med korten på bordet, lite samarbetsvilja och god kommunikation så löser sig det mesta. Att ge och ta är ett bra tillvägagångssätt för ett lyckat resultat.

Ofrivilligt "pimpad" sommarjobbare.
Vänta nu... Mecka... Norrut eller var det söderut.. åt vilket håll är det om man är i Enköping..?
Permission till helgen
Det är nåt´ knas med vattenpasset. Tacka vet jag al, det kan man lita på, eller är det asp?? (författaren är osäker)
Jag sitter inte bara och bloggar, jag jobbar lite mellan varven också..
Äh, det är ju verkligen nåt´ fel på vattenpasset!

Finfrämmat av Tom Ericsson, SLU, till lika en av våra renommerade lärare. Idag delar han med sig av gödselinstruktion och andra goda råd. Vår sponsor av flytande Blomsta.
Tänk, här satt de unga tu, Robin Hood och hans Marion. Åh, den kärleken
Jonathan dammar av gamla vinylplattor inför invigningen
Var har tim-visaren tagit vägen??
Laddat batteri, skruv i fickan. Bara att köra!
Spegel spegel på väggen där...Näe, nå´t känns fel här...
Anna in action
Blandade sagor, John Bauer och Tusen och en natt hos tusen och en natt

Vår "stalker" är visst framme igen..
.
Den blomstertid nu kommer - med Jesper...
...och Emma
Vart ska dom här stövlarna gå med Kristin??
Ja, vad ska man säga. Förvirringen är total!
Andreas jobbar på
Två troll, en såg, ett torvblock och en älva
Benen ihop och framåt böj
Hantverk
Huvudbry
Problemlösning...Eller....

Lite fredag den 13:e har vi ändå känt av, vissa av oss i vilket fall. Vårt eminenta tält valde att lägga sig på containertaket lagom vid hemfärd. När man bara vill åka hem en fredag är detta det sista men behöver.

Hoppas att jag lyckats kompensera gårdagens brist på bilder. Ikväll har jag fått hjälp med bidragen vilket gör det hela så mycket enklare.

Som ni alla ser så går det ingen nöd på oss. Visst har svångremmen dragits åt ett par hål, men vi är vid gott mod och löser eventuella konflikter om de dyker upp. Teamwork när det är som bäst. Än så länge har ingen invigning visat upp en halvfärdig trädgård, och det kommer då sannerligen inte inträffa i år heller.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar