torsdag 11 september 2014

Felaktigt datum i senaste numret av Hemträdgården

"Tryckfelsnisse" har varit framme i det senaste numret av Hemträdgården. Tidningens läsare inbjuds till ett besök i våra idéträdgårdar den 30/10, vilket i och för sig är jättetrevligt. Dessvärre är det just detta datum vi påbörjar rivningen av våra sagoträdgårdar. Grävskopor, spadar och förmodligen ganska mycket oväsen, vill vi helst bespara er.

Kom gärna och besök oss dagen före istället. Vi bjuder in er till en stämningsfull kväll då våra trädgårdar (förhoppningsvis) är belysta efter vår kurs i ljus och ljussättning. Visningen pågår fram till kl 21.00, men jag ber att få återkomma här på bloggen om exakt starttid för vår ljusshow. Håll utkik!

Aktuellt datum är alltså 29/10 och inte 30/10. Detta är det sista som ni kommer att se av våra trädgårdar. Redan nästa morgon sätts skopor och spadar i jorden. Det är dags för oss att lämna över till nästa års avgångselever på trädgårdsmästarutbildningen. Undrar vilket tema det blir då??

Som sagt, välkomna när som helst men senast den 29/10, sedan är det nämligen för sent. Häsningar från skaparna av idéträdgårdarna 2014.


Team Robin Hood
Team Prinsar och Prinsesson
Team Trollkarlen från Oz
Team Tusen & En natt
Team John Bauer´s Trollskog
Välkomna!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar